Закуски

Хинкали
Размер порции:
5 штук/400 гр.
Цена:
300 р.
Вареники
Размер порции:
Порция 250 гр.
Цена:
300 р.
Домашние пельмени
Размер порции:
Порция 200 гр.
Цена:
260 р.